Публикувайте! Напълно безплатно!

Покажете вашите невероятни умения. Сега е по-лесно от всякога. От вас умението, от нас печалбата.Как работи?

Създайте услуга

След като създадете акаунт, всичко, което трябва да направите, за да станете продавач, е да създадете предложение/услуга. Уверете се, че предложението ви е възможно най-завладяващо. Потенциалните клиенти всъщност наистина четат съдържанието ви.

Изпратете за одобрение

След като създадете своето невероятно предложение / услуга, изпратете го, за да може администраторът да се увери, че всичко изглежда добре. Администраторите рядко отказват предложения, но се уверете, че всичко изглежда добре, преди да го изпратите.

Получавайте поръчки

Ех! И ето че вашето предложение / услуга е одобрено от администратора. Сега е добрата част. Започнете да получавате поръчки от клиенти от цяла България. Просто изпълнете най-доброто от себе си при всяка една поръчка.


Доставете шедьоври

След като получите поръчка, опитайте максимално да задоволите клиентите си. Това е много важно, за да накарате клиента да използва пак вашите услуги и да ви остави страхотна оценка. Комуникацията е от ключово значение, уверете се, че сте в контакт с вашия клиент.

Оценете клиентите си

Много клиенти проверяват собствените си оценки. Важно е да оценявате клиентите въз основа на тяхното поведение по време на процеса на поръчка. Това е важно за другите продавачи и за администраторите. Повечето продавачи дават 5 звезди.

Получавате пари. На време

Парите се превеждат във вашата mJOBS сметка, веднага след като купувачите приемат вашата доставка. След периода на безопасност, можете да подадете заявка за изтегляне. След като обработим заявката, сумата ще бъде преведена във вашата банкова сметка.