Как работи нашата платформа

Сигурна, иновативна и лесна за ползване платформа за покупка и продажба на онлайн услуги.Как работи mJOBS?

ExplainerVideo

Купувачи

Независимо дали имате нужда от лого, проектирано за новия ви уебсайт, или от видео водещ, който ще ви помогне да представите вашата компания на потенциални клиенти, или дори от преподавател, който да ви помогне с училищните задачи, вие сте на правилното място. За всичко, което не знаете как да направите сами или просто нямате време, нашите фрийлансъри в mJOBS.bg са на ваше разположение.

1) Намерете необходимата услуга

Сравнете цените, портфолиата, времето за доставка, оценките и препоръките, за да намерите фрийлансър/продавач, който най-добре отговаря на вашите нужди. Ако имате конкретен въпрос, просто им изпратете запитване.

3) Проследяване на работата

Обменяйте файлове и поддържайте връзка с продавача чрез вградената система за чат разговор. Продавачът ще предостави услугата в рамките на определен срок.

5) Модификации

Ако по някаква причина не сте доволни от свършената работа, можете да поискате промяна и вашият продавач ще извърши поисканите модификации.

2) Опишете подробно

Бъдете възможно най-подробни, за да може продавачът да ви предостави качествената услуга, която очаквате. Плащането ви е защитено, докато не потвърдите, че услугата е извършена по ваше желание.

4) Доставка на услугата

След като сте доволни от свършената и доставена услуга, можете да маркирате транзакцията като завършена и ние ще се погрижим продавачът да получи заплащенето. Помогнете на общността, като оставите мнение и оценка на продавача.

6) Рейтинг

След като приключите, моля, дайте оценка и предоставете мнение за вашия продавач. Това ще помогне на другите купувачи да решат кого да изберат, когато търсят предложения или услуги.

Фрийлансъри

mJOBS.bg ви предоставя възможност да превърнете знанията, таланта, уменията или хобито в постоянен или допълнителен източник на доходи. Ние сме тук, за да осигурим сигурност, поверителност, удобство и навременни плащания, за да можете да продължите да правите това, което обичате най-много. Така че, донесете таланта и ще направим печеленето на пари по-лесно от всякога.

1) Публикувайте услуга

Публикувайте предложение или услуга, която е в съответствие с вашите умения. Бъдете възможно най-конкретни, така че вашите потенциални клиенти да знаят точно какво получават за парите, които са готови да платят.

3) Изградете си репутация

Уверете се, че се отнасяте еднакво към всичките си клиенти и се опитайте да предоставите възможно най-добрата услуга, независимо от стойността. Доволните клиенти ще ви дадат висока оценка и ще ви препоръчат на своите приятели.

2) Общувайте своевременно

Отговаряйте на запитвания на клиенти, както и на заявки за персонализирани оферти възможно най-бързо. Добрата комуникация е предпоставка за успешно сътрудничество и висока оценка.

4) Точни дати за доставка

Дайте всичко от себе си, за да доставяте поръчките в рамките на предварително посочените дати за доставка. Купувачите са склонни да анулират поръчката, ако срокът на доставка не е спазен. Това не е добре нито за вас, нито за клиента.