Сега, когато отдалечената работа се превръща в норма по целия свят, е време да дадете на домашния си офис подобрението, което заслужава.

Вместо да ви препоръчам най-очевидните неща, като да си вземете нов стол, ново бюро, бла бла бла. Мисля да ви препоръчам елементи, които повечето хора няма да притежават, но биха ви зарадвали, превръщайки домашния ви офис в едно страхотно място.

LED светлини с промяна на цвета


Изключително модерно през последните няколко години, добавянето на някои LED светлини може да добави съвсем различно настроение във вашия офис. Те определено ще са полезни, ако често работите до късно.

Овлажнител


Въпреки, че има много ползи за здравето, ако имате овлажнител на бюрото ви, той ще ви допринесе и доста приятно усещане за спокойствие.

Клавиатура и мишка за няколко компютри


Тъй като в момента повечето от нас работят отдалечено, може да имате работа на пълен работен ден и няколко странични задачи. Възможността да управлявате работния си компютър и личния си компютър с едно натискане на бутон, е много ценно. Това разтоварва бюрото ви, но и също така увеличава максимално производителността ви.

Очила против синя светлина


Не е необходимо да сте гений, за да знаете, че гледането дълго време на екрана на компютъра не може да бъде полезно за здравето на очите ви. Да имате чифт очила против синя светлина на бюрото си е много удобно.

Стойка за слушалки


Много удобен инструмент, който да имате, когато влизате и излизате от видео повиквания. Избягва лудата паника от намирането на неуместни слушалки точно преди онлайн срещата ви в 9 часа сутринта.

Стайни растения

Ако стоите на бюрото си през целия ден, може да се почувствате в капан. Ако имате няколко растения из стаята ви , те могат да променят цялата ви работна среда. Те ще добавят освежаващ цвят, в който да се взирате, когато сте в 20-ия си пореден работен час.

Интелигентни контакти


Всички знаем как късно вечер, изморени, бързо се втурваме към леглото и се завиваме удобно под завивките. И тогава осъзнаваме нещо - лампата свети. Не ставайте от леглото, просто си купете интелигенти контакти.